Gaby Blaaser doet boekje open over sexleven

'Als ik vrijgezel ben zet ik wel altijd graag de bloemetjes buiten'
Gaby Blaaser doet boekje open over sexleven

Onlangs was Gaby Blaaser te gast bij Spuiten en Slikken's Sexmobiel. Samen met presentator Jurre geeft de influencer tips om goed te zoenen en heeft ze het over het hebben van meerdere bedpartners.

Bloemetjes buiten zetten

Een ingezonden vraag luidt of het vreemd is om met meerdere jongens sex te hebben. Wanneer Jurre Geluk aan Gaby vraagt of ze veel sexpartners heeft gehad, antwoordt de blondine: "Nou ja, ik zeg altijd.. Als ik vrijgezel ben zet ik wel altijd graag de bloemetjes buiten. Ik heb veel vriendjes gehad, maar ik heb zeker ook veel bedpartners gehad."

Lees ook: Gaby Blaaser openhartig over plastische chirurgie

Getal

"Ik denk dat ik tussen de 20 en 25 zit", onthult Gaby. Jurre reageert verbaasd: "Vind je dat veel?", waarop Gaby antwoordt dat ze dat zeker niet veel vindt, aangezien ze 33 jaar is. "Ik ben nu vrij rustig hoor, maar ben ook wel een wilde geweest." Last but not least, zoals Jurre en Gaby al benadrukken in de video, maakt het aantal bedpartners écht niet uit. Zolang je maar onthoudt het veilig (dus met condoom) te doen!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f97c8ff4d146', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });