Goed nieuws voor alle Twilight-fans

De schrijfster van de Twilight boeken heeft goed nieuws!

Alle fans van Twilight, opgelet! Schrijfster Stephenie Meyer heeft twee nieuwe Twilight-boeken aangekondigd. In navolging van het succes van Midnight Sun (verteld vanuit Edward's perspectief), brengt de auteur twee nieuwe boeken uit over de twijfelachtige liefde van Edward en Bella.

Nieuwe boek

Stephenie bevestigde het nieuws via een virtuele chat met haar fans tijdens het Books-a-Million-evenement. Volgens USA Today heeft Stephenie alles op een rijtje gezet en al één hoofdstuk geschreven. Dit zal waarschijnlijk het eerste hoofdstuk van het boek worden.

“Ik ben er nu niet klaar voor. Ik wil iets geheel nieuws doen. Voor mij komt veel plezier van schrijven voort uit het creëren en ik wil echt een nieuwe wereld, nieuwe regels en nieuwe mythologie creëren. Mythologie is een beetje mijn ding”, gaf Stephenie aan.

Stephenie meest recente release, Midnight Sun, heeft in de eerste week maar liefst een miljoen exemplaren verkocht.

Perspectief

Het ziet er naar uit dat deze nieuwe Twilight-boeken niet verteld worden vanuit Edward's perspectief, zo meldt Midnight Sun. Stephenie vertelde onlangs aan de New York Times dat ze het verhaal vanuit een ander perspectief wil vertellen.

“Dit is het voor Edward”, vertelde ze toen. “Schrijven vanuit zijn standpunt maakt me extra ongerust en de ervaring met het schrijven van dit boek was niet super prettig.” De schrijfster liet weten dat het perspectief van Edward inmiddels duidelijk is. “Als je nu andere boeken gaat lezen dan weet je wat er in zijn hoofd omgaat”, aldus Stephenie.

Bron: Her | Beeld: Twilight

Laatste nieuws