Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws: Spike van Zoest en Bella Hay opnieuw ouders geworden

Hun zoon heeft een prachtige naam gekregen

Spike van Zoest en Bella Hay

Beschuit met muisjes voor DI-RECT-gitarist Frans 'Spike' van Zoest en zijn verloofde Bella Hay. Op Instagram hebben de twee het heugelijke nieuws bekend gemaakt dat hun zoontje onlangs geboren is!

Verjaardagscadeau

Spike en Bella hebben onlangs hun zoon mogen verwelkomen. "28 mei 2024 is onze prachtige zoon Cooper Hay van Zoest geboren. Moeder en kind maken het goed", delen de twee op Instagram. Daarbij plaatsen de ouders een te lieve foto van hun zoontje.

Dat Cooper op 28 mei 2024 is geboren is voor het stel heel bijzonder, aangezien Spike die dag zijn veertigste verjaardag vierde! "Een mooier verjaardagscadeau kun je je als vader natuurlijk niet wensen!"

Grote zus

Spike en Bella zijn sinds 2012 een stel en in 2019 werd bekend dat de love birds verloofd zijn. In oktober 2021 werden de twee de ouders van dochter Lotus. Enne, niet alleen Spike en Bella zijn dolblij, ook hun dochter vindt het fantastisch om een grote zus te zijn. "Lotus is nu al een geweldig trotse, grote zus." Awh!

Felicitaties

Onder de post van Bella en Spike regent het felicitaties. Onder meer Chantal Janzen, Zoey Ivory, DI-RECT-drummer Jamie Westland en Jacqueline Govaert laten een lieve reactie achter. Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon!

Showbizz
  • RTL Boulevard
  • NL Beeld