Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Zwangere EOTB-Ayleen schittert op de rode loper

'Dit was de eerste keer dat ik naar buiten ging terwijl je het echt kon zien'

Ayleen

Vorige week kondigde Ayleen van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars het grote nieuws aan dat ze zwanger is van haar eerste kindje! Ze deelde daarbij een prachtige silhouetfoto waarop haar babybuik al goed te zien was. En nu iedereen weet dat ze in verwachting is, verscheen ze ook voor het eerst weer op een rode loper.

Zwanger

Na de laatste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars deelde Ayleen héél erg leuk nieuws. Ze is namelijk in verwachting van haar eerste kindje! Dat nieuwtje deelde de realityster vorige week op Instagram met een tweetal prachtige foto's. Daarop zien we een schaduw van de realityster, waarop ook haar groeiende babybuik al goed te zien is. "Our greatest adventure is about to begin 🩵", luidde de caption. Aahw!

Op de rode loper

De afgelopen maanden heeft Ayleen haar zwangerschap geheim moeten houden, maar nu mag iedereen het weten. Ze verscheen dan ook voor het eerst weer op een rode loper, namelijk bij de première van Bad Boys: Ride or Die. Al vond ze dat nog best spannend, zo geeft de mommy to be toe op Instagram. "Met me kleine babybuik bij de première van Bad Boys. Dit was de eerste keer dat ik naar buiten ging terwijl je het echt kon zien... Ik was zo zenuwachtig. 😩"

Al zijn die zenuwen nergens voor nodig, want Ayleen straalde en zag er prachtig uit!

Beeld: NL Beeld

De vader

Voor de camera van RTL Boulevard onthulde Ayleen vorige week meteen het geslacht van de baby. "Het wordt een jongetje." Hoe ze zich voelt? "Ik voel me zwaar. Ik ben heel blij hoor, maar ik vind het wel zwaarder dan ik had verwacht", gaf ze eerlijk toe. Ze heeft de zwangerschap heel lang voor zichzelf moeten houden, maar ook lichamelijk merkt ze verschil. "Ik ben gewoon heel snel buiten adem."

En wie de vader is? "De vader is, waar ik heel gelukkig mee ben, m'n ex, maar ook mijn huidige partner", deelt Ayleen vervolgens. "Niet bekend, maar wel gelukkig." En dat is het belangrijkste!

Showbizz
  • Instagram @ayleenbella
  • NL Beeld