Robin Martens reageert opnieuw op mishandeling agent: ‘Het vreet aan je’

De actrice blijft het mishandelen van een agent ontkennen.

Lees ook

Al bijna een jaar geleden was actrice Robin Martens aanwezig bij een incident in Castricum. Vlak na het incident ging er een video het internet over, waarop te zien is dat Robin flink tekeer ging tegen een politieagent. Robin zou de politieagent zelfs mishandeld hebben. De actrice blijft dit tot op de dag van vandaag ontkennen en deelt op Instagram een emotioneel bericht.

Traumatische ervaring

Robin legt uit dat deze situatie erg traumatisch is geweest. “Ik heb nog steeds last van het incident van vorig jaar september. Die avond en alles eromheen is traumatisch geweest”, schrijft Robin in haar Instagram Stories.

Robin geeft aan dat zij hier niet te veel over wil zeggen op social media. “Ik moet herstellen en het een plekje geven”, laat de actrice weten.

Ontkennen

Op de video van het incident is te zien dat Robin de agent meerdere malen in het gezicht sloeg. Robin heeft een flinke straf gekregen, maar blijft alsnog het mishandelen van de politieagent ontkennen. “Je wordt daar van beschuldigd en het staat op heel het internet. Die onrechtvaardigheid vreet aan je. Al die leugens die de politie en social media verspreiden over hoe het gegaan zou zijn.”

De actrice sluit haar bericht af met bijzonder nieuws. Robin vertelt haar volgers dat ze haar verhaal ooit nog gaat vertellen in de vorm van een video of een boek. “Zonder dat iemand mij onderbreekt en woorden in de mond legt.”

Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook