Oeps! NikkieTutorials maakte enorme blunder bij Lady Gaga

Dat moet enorm ongemakkelijk geweest zijn voor de beautygoeroe...

Vanwege haar succesvolle YouTube-kanaal heeft Nikkie 'Tutorials' de Jager al heel wat celebrity's mogen ontmoeten. Zo maakte ze zelfs een keer een video samen met Lady Gaga! Hoewel de video een groot succes werd voor Nikkie, heeft de beautygoeroe ook een behoorlijke blunder gemaakt bij de wereldzangeres.

Blunder

Begin dit jaar tijdens haar coming out werd Nikkie namelijk overspoeld met positieve reacties. Ook Lady Gaga stuurde de YouTube-ster een lief berichtje. Nikkie was zo enthousiast over het berichtje dat ze het meteen wilde doorsturen naar haar verloofde Dylan. Ze screenshotte het berichtje, alleen stuurde ze het niet naar Dylan, maar naar Lady Gaga zelf… Oeps!

Berichtje

“Ik ben zo trots op je en heb ontzag voor je”, schreef Lady Gaga in het berichtje. “Je bent in elk opzicht mooi. Ik hou van je.”

Nikkie schaamde zich behoorlijk toen ze de screenshot per ongeluk naar Lady Gaga herself had verstuurd. De blondine probeerde het een beetje te sussen door te vertellen dat ze de beruchte screenshot maar had ingelijst. “Dat maakte het er helemaal niet weirder van”, grapt Nikkie.

“Ze reageerde vervolgens niet meer. Ze heeft het wel gelezen, maar reageerde niet. Ik dacht: die leuke connectie die we hadden opgebouwd is nu weg. Ik sprak haar daarna maanden niet meer.” Oh no…

Bron: AD | Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws