Shop de trend: kaftan dress

De kaftan dress mag deze zomer niet in je garderobe ontbreken!

Een trend uit de jaren 70 die je deze zomer overal zult spotten, is de kaftan dress. De jurk is comfy en met de juiste accessoires ook super classy. De kaftan dress past dus bij elke gelegenheid.

Kaftan dress

De kaftan dress is dé jurk van deze zomer en al helemaal met deze hittegolf. Wijd, luchtig en ademende stoffen als linnen en katoen zijn dan ook drie typsiche kenmerken van deze dress. De jurk is er in tal van kleuren en kan op verschillende manieren gestyled worden.

Dragen

Hou jij van de comfy look? Dan match je de dress met een leuke mini bag en een paar sandalen. Wil jij je outfit net die ene extra touch geven? Combineer de jurk dan met een leuke riem om zo meer taille te creëren. Maak de outfit af met een paar leuke sieraden and you are ready to go!

Dit bericht bekijken op Instagram

WINACTIE! Wil jij deze prachtige kaftan ook zo graag? Dan is dit je kans! Volg @spicyscarvesamsterdam – @countrychic.nl en @beafitmom.nl en TAG een vriendin die dit ook leuk vindt. Volgende week woensdag 19 augustus maken we de winnaar bekend. Zelf al een tijdje groot fan van Spicy scarves. De prachrige sjaals hoedende n kaftans zijn voor mij het ultieme zomer gevoel en jij kan dat ook ervaren. Die je gezellig mee met deze give away? Er zijn veel verschillende modellen , effen , print, verschillende kleuren en matching hoeden en hoofdbandjes. Wat is jouw ultieme zomer outfit ? Deze kaftan is een van mijn ultieme zomer looks .geniet van het zonnetje vandaag, 💋🍀Claudis #ootdnl #kaftandress #summerdress #ootdfashion #40plus #40plusstyle #midlife #midlifewomen #fitfamnl #50plusandfabulous #zomer2020 .#woensdag #winactie #ad #spicyscarvesamsterdam #dutchdesign #dutchfashionblogger #lekkerbodypositief

Een bericht gedeeld door Claudia Kooij (@beafitmom.nl) op

We selecteerden hier de negen leukste kaftan jurkjes. Ter inspiratie of om te shoppen. Take your pick!

Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws