Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: dit zijn de eerste beelden van Love Island NL

Yesss, de eerste teaser van het derde seizoen van Love Island NL staat online!

Love Island

Love Island-liefhebbers, opgelet: het nieuwe seizoen van je favoriete guilty pleasure is dichtbij. Heel dichtbij. Holly Mae Brood en Viktor Verhulst nemen tijdens dit derde seizoen opnieuw de presentatieklus op zich. En wie kan het seizoen nou beter aftrappen dan dit hotte tweetal?

Teaser

Dat het nieuwe seizoen van Love Island NL niet lang meer op zich laat wachten, lieten de makers van het programma onlangs op al Facebook weten. De realityshow is al vanaf 31 augustus te bingen op Videoland. Ditmaal gaan opnieuw zowel de Nederlandse als Vlaamse singles het liefdesavontuur aan.

Vanwege de heerlijke mix van Nederlandse en Vlaamse deelnemers, nemen niemand minder dan de Vlaamse Viktor en Nederlandse Holly de leiding in het programma. Of de twee er klaar voor zijn? Dat blijkt uit onderstaande video. We can't wait!

Maatregelen

Ondanks het coronavirus, werden de opnames van de serie toch doorgezet. Een woordvoerder van Love Island wist al eerder te vertellen: "Er wordt een protocol opgesteld op basis van wat op dit moment geldt in België en Nederland én de maatregelen in Spanje, het land van opname." Gelukkig, zo kunnen we tóch nog genieten van onze favo serie!

Misschien ook voor jou:
Holly Mae Brood over huwelijksaanzoek: 'Ik ben feministisch genoeg om hem te vragen'
Showbizz
  • RTL, Instagram
  • Videoland