Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Holly Mae Brood over huwelijksaanzoek: 'Ik ben feministisch genoeg om hem te vragen'

Holly Mae kan niet wachten om de volgende stap in haar relatie te zetten.

Holly Mae en Soy

Holly Mae Brood en Soy Kroon zijn al vier jaar happily in love. De actrice vertelt in een interview met Story dat ze graag met Soy in het huwelijksbootje wil stappen en helemaal klaar is voor die volgende stap in hun relatie.

Trouwen

Holly Mae laat in het interview weten dat ze wel een 'meisjemeisje' is dat droomt van een prinsessenhuwelijk. Ze hoopt dan ook dat Soy haar ooit ten huwelijk vraagt.

"Soy en ik hebben nu vier jaar een relatie. Het is niet zo dat ik ieder moment verwacht dat hij op zijn knieën gaat, maar ik ga er wel van uit dat we op een dag samen trouwen", vertelt de actrice.

Feministisch

Mocht Soy toch niet met een marriage proposal komen, dan neemt Holly Mae het heft in eigen handen. "Ik ben feministisch genoeg om hem ook te vragen." Toch hoopt ze dat Soy degene is die onverwachts het aanzoek doet. "Op een moment dat ik het totaal niet zie aankomen en helemaal verrast zal zijn. Dat is toch mooi?!"

Het acteurskoppel leerde elkaar kennen op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden. Op officiële wijze vroeg de acteur Holly Mae om zijn vriendin te zijn.

Misschien ook voor jou:
Bevestigd: Soy Kroon en Holly Brood zijn een setje
Showbizz
  • Story
  • BSR