Deze hot stories heb je vandaag gemist

Dit zijn de meest gelezen berichten die vandaag gemist hebt.
Persconferentie

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

1. Nieuw gebaar tijdens laatste persconferentie gaat viral

Doventolk Irma Sluis ging een aantal maanden geleden viral tijdens een van de eerste corona-persconferenties met het welbekende 'hamstergebaar'. Tijdens de laatste persconferentie wist haar opvolger Corline Koolhof ook behoorlijk indruk te maken met een hilarisch gebaar, namelijk het gebaar voor 'een kip zonder kop'.

De persconferentie

2. Dit is wanneer het derde seizoen van Love Island NL te zien is

Pak je agenda er maar alvast bij, want Love Island is back! Ondanks het coronavirus zal de Nederlandse versie van Love Island binnenkort te zien zijn. De realityshow is namelijk al vanaf 31 augustus op Videoland te zien!

Love Island vorig seizoen

3. Waylon steekt Jan Smit hart onder de riem na vele haatreacties

Gisteravond werd bekend dat Jan Smit volgend seizoen het stokje van Lil Kleine zal overnemen in The Voice of Holland. Hoewel de zanger zélf mega enthousiast is over zijn nieuwe rol als coach, waren veel kijkers dat niet... Collega Waylon neemt het nu voor Jan op.

Waylon tijdens The Voice of Holland
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7029e868ff5', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });