Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Waylon showt ontbloot bovenlichaam op Instagram

Waylon laat in zijn foto op Instagram zien dat body positivity niet alleen voor vrouwen geldt.

Waylon

Als het aan zanger Waylon ligt, geldt de term body positivity niet alleen voor vrouwen. Ook de zanger heeft zo zijn onzekerheden en probeert met z'n ontblote bovenlichaam een taboe te doorbreken op Instagram. Go, Waylon!

Body positivity

"#bodypositivity, ook voor mannen", deelt de zanger bij zijn foto Instagram. "40 jaar, nooit intensief gesport, alle drugs gebruikt, heel veel gedronken, nog meer gegeten en inmiddels te lui om voor een sixpack te gaan." Of de zanger hiervan baalt? "Nope", laat hij bij de foto weten.

Openhartig bericht

Dat de zanger een foto van zijn lijf op Instagram deelt is niet zonder reden. In zijn openhartige post deelt Waylon dat hij af en toe flink baalt wanneer hij in de spiegel kijkt. Toch wil hij met zijn post het een en ander duidelijk maken.

“Kan ik 20 keer opdrukken? Nee! Kan ik 75 kilo bankdrukken? Nee! Kan ik een liedje voor je zingen? Als geen ander! Mijn hoofd is sterker dan mijn lichaam en daarom kan ik alles wat ik wil…”

Vriendin Bibi Breijman is in ieder geval blij met het lichaam van haar vriend. In een cute reactie op Instagram laat Bibi weten: “1. Hoe meer buik, hoe dieper de navel. 2. Hoe meer buik, hoe beter je buikdans act! Kortom, hoe meer buik hoe beter.” En zo is het maar net!

Misschien ook voor jou:
Waylon plaatst hilarische reactie onder bikinifoto Bibi Breijman
Showbizz
  • BSR, Instagram