Sylvie Meis neemt onverwacht besluit rondom zoon Damián

Dat is lang geleden!
Sylvie Meis neemt onverwacht besluit rondom zoon Damián

Sinds de showbizzscheiding van voetballer Rafael van der Vaart, houdt Sylvie Meis haar privéleven zoveel mogelijk privé. Toch maakte ze vandaag een uitzondering en deelde ze verschillende filmpjes samen met haar zoontje Damián.

Zoon

Sylvie deelt op haar Instagram twee stories samen met haar zoontje. Zo is te zien dat ze naar Denemarken is afgereisd om de eerste training van haar zoon te gaan bekijken.

En dit is een bijzonder moment. De presentatrice postte namelijk jarenlang geen foto's van haar zoon in verband met privacyredenen. Hierdoor mocht de Duitse paparazzi ook geen foto's - waar zijn gezicht herkenbaar zou zijn - van de jongeman maken.

Lees ook: Zien: een uniek kijkje in het huis van Sylvie Meis

Verhuizen

Dat Damián is gaan voetballen bij Esbjerg FB in Denemarken, de club waar Rafael zijn professionele voetbalcarrière is geëindigd, zou weleens iets met Sylvie's keuze te maken kunnen hebben. In Denemarken zal hij namelijk zo goed als geen last van de paparazzi hebben.

Damián woonde al jaren bij zijn moeder Sylvie in Duitsland, terwijl zijn halfzusje Jesslynn bij Rafael en zijn vriendin Estavana Polman in Denemarken woont. Het voormalig liefdeskoppel had nu besloten dat het tijd is voor Damián om naar Denemarken te verhuizen.

Geen makkelijke keuze

Voor Sylvie was de keuze niet makkelijk. "Ik heb even nagedacht en hij zei me ook dat dit echt zijn droom was. Het was voor mij wel emotioneel", vertelde ze. Gelukkig is het contact met Rafael en Estavana goed.

"We hebben veel met elkaar gepraat en contact gehad. Ook met Estavana erbij. Het waren fijne gesprekken", ging ze verder. "Het is echt een droom dat het zo goed gaat. Dat is voor een kind ook een fijn gevoel", aldus Sylvie.

Bekijk *HIER* de Instagram Stories van Sylvie.

Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f35541444d04', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });