doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: een uniek kijkje in het huis van Sylvie Meis

Sylvie Meis openhartig over haar verloofde én hun uitgestelde huwelijk

Door het coronavirus viel haar huwelijk in het water
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sylvie Meis openhartig over haar verloofde én hun uitgestelde huwelijk

Hoe brengt Sylvie Meis de zomer door en komt er toch nog een summer wedding? Wij spraken haar.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Summer romance

Haar ultieme zomer? “Dat is voor mij samen met mijn verloofde genieten van mooie plekken, reizen en de liefde”, vertelt ze. “Dankzij hem ervaar ik hoe het is om in een mooie, steady relatie te zitten.” Summer romance vóór Niclas was natuurlijk het single leven, flirten en adventure. “Daar heb ik óók van genoten, laten we eerlijk zijn.” 

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Bruiloft

Deze vakantie was ook het moment dat Niclas en Sylvie eigenlijk zouden zijn getrouwd. Hun huwelijk moest wegens corona worden uitgesteld. “We zijn naar Saint-Tropez gevlogen op de avond dat we normaal gesproken in Florence zouden zijn geweest en ons eerste wedding event gepland stond. Wat dat betreft was het wel echt emotioneel. Het hele jaar leef je toe naar je bruiloft. Die vindt dan niet plaats, maar in plaats daarvan kun je voor het eerst sinds corona weer op vakantie. De hele tijd zeiden we tegen elkaar: ‘Nú zouden we elkaar het jawoord hebben gegeven, nú zouden we een dag getrouwd zijn…’”

Nieuwe datum 

Gelukkig hoeven de tortelduifjes niet lang meer te wachten tot ze elkaar het jawoord kunnen geven. “We hebben de bruiloft verplaatst naar eind september, dus deze dame gaat echt trouwen over twee maanden. Hetzelfde scenario, alleen op een andere datum. Wat ons geluk is geweest, is dat we een kleine, intieme wedding hadden gepland. Daardoor is het ons gelukt om alles te verzetten en de kamers voor onze gasten om te boeken.” 

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');