Zien: De Bachelorette’s Jordy haalt opnieuw uit naar Gaby Blaaser

Tijdens de reünieaflevering van De Bachelorette leek het erop dat Gaby Blaaser het nog een keer zou gaan proberen met kandidaat Jordy. Maar niets is wat het lijkt... Jordy haalde eerder al hard uit via Instagram, maar doet daar nu nog een schepje bovenop.

Jordy plaatste een kiekje op Instagram, waarbij hij beide middelvingers opstak. “Blijf jezelf. De Mazzel”, schreef hij bij zijn post.

Als je alleen naar deze foto kijkt, snap je niet meteen waar het over gaat. Maar swipe je rechts naar de tweede foto, dan zie je meteen waar hij het over heeft. Op de foto is namelijk te zien hoe Gaby geniet van een diner met haar vermeende nieuwe vlam Bas Schothorst.

Clown

Voor Jordy kwam dit daarom als een klapt in het gezicht, zo laat hij weten in een interview met De Telegraaf. Tijdens de reünie-aflevering van De Bachelorette vroeg presentator Rik Brandsteder of Niek dan toch een betere keuze was geweest voor Gaby, omdat het met Joey niks was geworden. Gaby vertelde toen dat haar voorkeur eigenlijk naar Jordy uitging.

De twee maakten plannen om hun avontuur in Nederland voort te zetten en er zou een date gaan plaatsvinden. Echter lijken deze plannen inmiddels alweer van de baan, nu Jordy duidelijk heeft laten weten helemaal klaar met Gaby te zijn.

“Ik zag de foto voorbijkomen en ik dacht: waar ben je mee bezig? Voor mij ben je dan echt een clown”, vertelt hij. Jordy laat weten dat hij nog contact had met Gaby via WhatsApp om een afspraak te maken voor de date. Volgens Jordy zit er dan ook een reden achter hoe Gaby de situatie met naar verluidt haar nieuwe vlam heeft aangepakt. “Ze zijn niet anoniem ergens gaan zitten. Ze wilden gewoon gezien worden.”

Foto’s

De foto's die Jordy op Instagram plaatste, waren voor hem een statement voor hoe hij over de hele situatie denkt. “Voor mij komt het dan over als een grote poppenkast.”

Verder laat hij weten dat Gaby hem vertelt had dat zij op zoek was naar echte liefde, maar daar denkt hij nu toch anders over. “Dat lijkt me nu een sterk verhaal.”

Bekijk hieronder het hele interview.

Bron: De Telegraaf | Beeld: De Bachelorette | Video: YouTube

Laatste nieuws