Gaby Blaaser reageert voor het eerst op De Bachelorette-ophef

De Bachelorette's Jordy: 'Gaby valt nu keihard door de mand'

Jordy is er nu echt he-le-maal klaar mee en verwijdert Gaby voorgoed uit zijn leven.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
de bachelorette jordy

De Bachelorette's Jordy is not amused en dat laat-ie weten ook. Haalde hij op Instagram eerst al flink uit naar Gaby Blaaser, lucht hij nu bij YouTuber FawryNotSawry opnieuw zijn hart. "Ik ga daar niet in mee, in deze grote Gaby-show."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Date

De twee zouden deze week een date op de planning hebben staan, waarbij ze samen een hapje zouden gaan eten. Gaby leek echter niet alleen een date met Jordy te hebben staan, maar werd onlangs ze ook op het terras gespot met Bas Schothorst.

"Ik had net zelf een heel positief interview gegeven, vol lof over haar. En opeens zag ik die foto. Toen dacht ik: ‘wat is dit nou, man?’ Je moet het zo zien: ik ben altijd heel respectvol geweest en heb met heel veel dingen op mijn tong gebeten, dingen niet gezegd. Puur uit respect voor andere mensen. Maar de manier waarop het afgehandeld is met Joey vond ik al niet goed, en nu viel ze gewoon zwaar door de mand."

Afgesloten hoofdstuk

Dat Gaby het op de foto zichtbaar gezellig heeft, was voor Jordy dan ook echt de druppel. Voor hem is Gaby een afgesloten hoofdstuk en is er een dikke streep door het geplande etentje gezet.

“Het is ook niet zo dat ze niet gezien wilde worden, of zo. Ze zitten dan ergens middenin het centrum waar allerlei mensen je kunnen zien. Volgens mij heeft ze het zo gespeeld dat ze uiteindelijk niks meer met ons te maken wil hebben. Niet met Joey, niet met mij. We zouden gaan babbelen, wat eten. Maar als je dan zó in het nieuws komt, zo ‘per ongeluk’ die foto naar buiten komt.. Je moet even je hersenen gebruiken dan.” Autsj...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');