doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

De Bachelorette's Joey onthult wat er echt tussen hem en Gaby is gebeurd

De Bachelorette's Jordy haalt hard uit naar Gaby Blaaser

De romance tussen Jordy en Gaby lijkt definitief over.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Jordy

Tijdens de reünieaflevering van De Bachelorette leek het erop dat Gaby het nog een keer zou gaan proberen met kandidaat Jordy. Maar niets is wat het lijkt... Jordy haalt nu via Instagram hard uit naar de blondine en de romance lijkt hiermee definitief finito te zijn.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Instagram

Jordy plaatst een kiekje op Instagram, waarbij hij beide middelvingers opsteekt. "Blijf jezelf. De Mazzel", schrijft hij bij zijn post.

Als je alleen naar deze foto kijkt, snap je niet meteen waar het over gaat. Maar swipe je rechts naar de tweede foto, dan zie je meteen waar hij het over heeft. Op de foto is namelijk te zien hoe Gaby geniet van een diner met haar vermeende nieuwe vlam Bas Schothorst.

Nieuwe liefde

Volgens Shownieuws zouden verschillende bronnen verteld hebben dat voormalig autocoureur Bas en Gaby het al enige tijd erg gezellig met elkaar hebben. En daar bleef het niet bij. De twee tortelduifjes zouden zelfs al zoenend zijn gespot in een aantal bekende Amsterdamse horecagelegenheden.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Shownieuws zou het gerucht vervolgens bij Gaby hebben neergelegd. De blondine zou Shownieuws hebben doorverwezen naar haar management. Zij hebben laten weten dat Gaby en Bas officieel geen koppel zijn.

Reünie De Bachelorette

Tijdens de reünieaflevering van De Bachelorette leek het er nog op dat Gaby ervandoor zou gaan met ex-kandidaat Jordy. Zo vroeg presentator Rik Brandsteder of Niek dan toch een betere keuze was geweest voor Gaby, omdat het met Joey niks was geworden. Gaby vertelde toen dat haar voorkeur eigenlijk naar Jordy uitging.

De twee maakten plannen om hun avontuur in Nederland voort te zetten en de geplande date zou eigenlijk deze week gaan plaatsvinden. Echter lijken deze plannen inmiddels alweer van de baan, nu Jordy duidelijk heeft laten weten helemaal klaar met Gaby te zijn.

Bekijk HIER de Instagram-post van Jordy.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');