Zien: Temptations Melissa showt groeiende babybuik

Er komt een heuse Temptation-babyboom aan! Zo zijn niet alleen Channah en Amber op dit moment zwanger, maar is ook Melissa in verwachting van haar baby boy. Melissa heeft inmiddels een prachtige baby bump en pronkt hiermee op Instagram.

Baby belly

De mommy to be is inmiddels 22 weken zwanger en haar baby belly begint al aardig vorm aan te nemen. Op Instagram showt ze trots een foto van haar prachtige buik. “Week 22”, schrijft Melissa bij de foto.

Melissa en vriendlief Gianni kondigden eind mei aan dat ze samen hun eerste kindje verwachten. Een heuse gender reveal party kon begin juni natuurlijk niet uitblijven. Met blauwe rook werd toen bekendgemaakt dat de twee een jongetje krijgen.

Temptation-avontuur

Melissa en Gianni deden mee aan het vijfde seizoen van Temptation Island. Hun avontuur eindigde alleen een stuk eerder dan gepland. De lovebirds hadden namelijk een telefoon meegesmokkeld, waardoor ze stiekem contact met elkaar hadden.

Dat is natuurlijk tegen de regels, waardoor ze hun koffers moesten pakken en terug naar huis werden gestuurd. Niet lang daarna maakte het stel bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje.

Dit bericht bekijken op Instagram

Wᥱᥱk 22 💙

Een bericht dat is gedeeld door @ melissavandevin_ op

Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws