Wait, what: Temptation Island-productie wist al vanaf het begin van telefoon Melissa

Melissa doet een boekje open over 'mee gesmokkelde' telefoon.
Wait, what: Temptation Island-productie wist al vanaf het begin van telefoon Melissa

Melissa en Gianni werden tijdens Temptation Island eerder dan gepland naar huis gestuurd. De twee hadden allebei een mobieltje meegesmokkeld en zouden stiekem contact met elkaar hebben gehad. Maar... volgens de blondine steekt het verhaal iets anders in elkaar.

Onthulling

Van verhalen over een stiekem mee gesmokkelde telefoon is niets waar. De deelneemster onthult dat ze bepaalde afspraken had met de productie over het telefoontje dat ze meebracht naar Temptation Island.

Ze had de telefoon dus niet meegesmokkeld in haar koffer, het was gewoon toegestaan door de productie.

Lees ook: Presentatrice Annelien reageert op geruchten rondom echtheid Temptation Island

Voorwaarde

Melissa had namelijk één voorwaarde om mee te doen aan het realityprogramma. Ze wilde contact hebben met het thuisfront. Daarom had ze de afspraak dat ze één keer per dag contact met hen mocht hebben.

Uiteindelijk overtrad Melissa alsnog de regels, omdat ze ook met Gianni contact had. Om die reden is het koppel vervolgens alsnog weggestuurd.

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation Island

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f928e81b3e3a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });