doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Temptations Gianni en Melissa klappen uit de school over echtheid programma

Oei...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Temptations Gianni en Melissa klappen uit de school over echtheid programma

Gianni en Melissa hebben de opnames van Temptation Island moeten verlaten, nadat de productie erachter kwam dat het stel telefoons had meegesmokkeld. In een YouTube-video met Nick Eshuis blikken de twee terug op het avontuur en klappen ze behoorlijk uit de school.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Kampvuurbeelden

Volgens hen is er namelijk maar weinig 'echt' aan het programma. De kijkers zouden namelijk andere kampvuurbeelden zien op tv dan de deelnemers daadwerkelijk hebben gezien. Melissa vertelt dat het geval was bij haar en Roshina.

"Dat sloeg echt helemaal nergens op. Ik kreeg een beeld van hem te zien dat hij iets heel anders zegt. Mijn reactie op televisie klopt daar niet op, want ik heb iets heel anders gezien op dat moment. Ik kreeg echt stomme dingen te zien."

Lees ook: Temptations Angela: 'Ik ben ook gaan huilen en heb hem uitgescholden, zo woest was ik'

Dates

Ook laat de blondine weten dat ze bij het kampvuur zo'n 15 filmpjes te zien krijgen, in plaats van maar twee of drie zoals kijkers op tv zien. "Waar jij het ergst op reageert, dat gebruiken ze", aldus Melissa.

Daarnaast vertelt het koppel dat ze niet altijd zelf mogen kiezen met wie ze op date gaan, al lijkt dit op tv wel zo te zijn. Zo vertelt Gianni dat hij op date moest met iemand die Christian eigenlijk al had gekozen.

Bron: Shownieuws | Beeld: YouTube, Temptation Island

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');