De modeweek van Nikkie Plessen

Volgers onder de indruk van killerbody Nikkie Plessen

De business babe weet een flinke indruk te maken met haar killerbody.
Nikkie Plessen

Nikkie Plessen is op dit moment samen met familie en vrienden heerlijk aan het genieten van een vakantie op het zonnige Ibiza. Op Instagram viert ze dat met een kiekje van zichzelf in bikini. En daar weet ze haar followers enorm mee te verbluffen.

Killerbody

Gehuld in een kleurrijke bikini met bloemenprint poseert business babe voor de camera. Wat haar followers gelijk opvalt is haar strakke abs en killerbody, waardoor ze het ene compliment na de andere krijgt.

Reacties

"Als ik zo'n lichaam had zou ik nooit meer kleding aantrekken..." en "Wauw, wat een prachtig figuur" zijn enkele reacties onder haar bikini-post.

Twee weken geleden trakteerde Nikkie haar volgers ook al op het leuke nieuws dat ze haar eigen sportcollectie gaat uitbrengen , namelijk: NIKKIE Sportswear. Ook gaat ze wekelijks haar eigen work-out video's delen. De wekelijkse work-out video’s zijn nu op de website te vinden. Ook is de sportcollectie in de winkel én online te verkrijgen.

Dit bericht bekijken op Instagram

💐💐💐 #family #friends #Ibiza 💕

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7037b7b588a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });