Hebben: de nieuwe sportcollectie van Doutzen by Hunkemöller

Love, love, love!

Happy new year, happy new me! Het zal gegarandeerd tussen de goede voornemens van menig vrouw staan: gezonder eten en meer sporten. Waar je de eerste weken nog enthousiast een paar keer per week zwetend in de gym staat, ben je al snel geneigd om na een aantal weken de handdoek in de ring te gooien. Maar, dit jaar ga jij het écht anders doen. En waar begin je dan als eerste mee? Juist, een fashionable sportsetje.

Mood

Iedereen herkent het vast wel: je hebt geen zin om te gaan, maar eenmaal in de gym ben je binnen no time met gewichten in de weer. Toch zijn er een aantal dingen die je in de mood kunnen brengen, zodat je voortaan staat te trappelen om naar de sportschool te gaan.

Wanneer je jezelf in een leuk setje hult, is het natuurlijk veel leuker om in de gym te shinen. Doutzen ontwierp haar eigen collectie bij Hunkemöller: de perfecte sportcollectie. Speciaal voor jou hebben we de leukste items verzameld, zodat je ze alleen nog in je virtuele winkelmandje hoeft te slepen. En met die excuses om je work-out te skippen is het vanaf nu dan ook afgelopen. Deal?

Lees ook: Exclusief! Doutzen Kroes over onzekerheden en plastische chirurgie

Beeld: Hunkemöller

Laatste nieuws