doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: Nikkie Plessen lanceert sportcollectie

Nikkie Plessen brengt een nieuwe sportcollectie uit!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Zien: Nikkie Plessen lanceert sportcollectie

Nikkie Plessen gaat binnenkort haar NIKKIE kledinglijn uitbreiden. De mode-ontwerpster komt met een eigen sportcollectie, namelijk: NIKKIE Sportswear. Ook gaat ze wekelijks haar eigen work-out video's delen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Sportkleding

Nikkie deelt op Instagram twee kiekjes van zichzelf in haar nieuwe sportcollectie. "In de afgelopen periode (toen sportscholen hun deuren sloten) heb ik me volledig gestort op thuis sporten", begint ze haar bericht.

De zakenvrouw laat verder weten dat ze toen ook dagelijks haar work-out routine op haar Instagram Stories deelde, waarna ze veel verzoeken kreeg om dat te blijven doen.

Lees ook: Nikkie Plessen reageert op uit de hand gelopen burenruzie

Lancering

"Ik miste de perfecte workout outfits, dus besloot een eigen sport collectie en wekelijkse workout video’s uit te brengen. En daar is het dan... NIKKIE SPORTSWEAR", schrijft ze in haar bericht.

Vanaf volgende week vrijdag zijn de wekelijkse work-out video’s op de website te vinden. Ook is de sportcollectie dan in de winkel én online te verkrijgen.

In de afgelopen periode (toen sportscholen hun deuren sloten) heb ik me volledig gestort op thuis sporten. Ik deelde dagelijks mijn workout routine op Insta Story en kreeg veel verzoeken om dit te blijven doen ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ Ik miste de perfecte workout outfits, dus besloot een eigen sport collectie + wekelijkse workout videoโ€™s uit te brengen. En daar is het dan... NIKKIE SPORTSWEAR ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ Vanaf volgende week vrijdag zijn mijn wekelijkse workout videoโ€™s te vinden op de website en de collectie te verkrijgen in stores & online ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ #NIKKIE #SPORTSWEAR #WORKOUTVIDEO

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

Beeld: Instagram, BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');