Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Streetstyle @ Modefabriek Amsterdam

Afgelopen twee dagen was er weer de Modefabriek in de Amsterdamse RAI. Deze modevakbeurs is voor professionals en inside...

Streetstyle @ Modefabriek Amsterdam

Afgelopen twee dagen was er weer de Modefabriek in de Amsterdamse RAI. Deze modevakbeurs is voor professionals en insiders en is parallel aan de Amsterdam Fashion Week. Op deze halfjaarlijkse beurs presenteren honderden merken hun nieuwste collecties. 

Tijdens dit event worden de nieuwste trends op het gebied van fashion gespot. Dat de bezoekers van Modefabriek gevoel voor stijl hebben is weer gebleken: we hebben de mooiste en meest eyecatching outfits voor je vastgelegd.

Een duidelijke trend bij deze fashionista’s is leer. We hebben meerdere leren rokjes, jasjes en broeken gespot. Ook blijven de meerdere lagen veel in het modebeeld te zien. De combinatie van diverse materialen en texturen was ook een duidelijke trend.

Over het algemeen werd er niet veel kleur gedragen. We spotten veel zwart, grijs, groen en diverse bruintinten.
Onze favoriete look is deze fashionista met lang, gestreepte vest op een blauwe skinny en gehaakte top. De felroze lippenstift en zwarte, puntige pumps in sokken maakt deze look af. De originaliteitsprijs gaat naar haar!
Welke look is jouw favoriet? (MK)
Beeld: Laurent Claassen Eyes for Mood photography