Primark Spring 2013 collectie

Een uitnodiging voor een collectiepresentatie in Dublin, dat sla je natuurlijk niet af! Primark pakte groots uit voor hu...

Lees ook

Een uitnodiging voor een collectiepresentatie in Dublin, dat sla je natuurlijk niet af! Primark pakte groots uit voor hun lente/ zomercollectie voor 2013. Diverse journalisten uit Europa werden overgevlogen om een glimp op te vangen van de collectie die binnenkort de winkels in zal druppelen.

Primark slaat wederom een nieuwe weg in en gaat voor nog meer fashion. Het modelabel zit bovenop de huidige catwalktrends en de verschillende collecties liegen er niet om. Rijke materialen, speelse silhouetten en een uitgesproken kleurbeeld maken dat je zin krijgt in het voorjaar.

De ontwerpers hebben hun inspiratie gevonden in onder meer Alexander Wang, Philip Lim en Isabel Marant. Veel felle kleuren in mierzoete jurkjes en bewerkte tops, een zwart-wit collectie refererend naar het Mary Quant-tijdperk en een op streetwear geïnspireerde collectie met onder meer een trainingsbroek in glanzende stof, perfect afgestyled met hakken.

Wij snakken naar de zomer!

Laatste nieuws

Zie ook