Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Christina Applegate wil 2e kind

Christina Applegate wil heel graag een tweede kindje. De 41-jarige actrice weet dat de tijd begint te dringen aangezien...

Christina Applegate wil 2e kind

Christina Applegate wil heel graag een tweede kindje. De 41-jarige actrice weet dat de tijd begint te dringen aangezien ze niet meer de jongste is. Ook heeft haar lichaam in het verleden veel te verduren gekregen, in 2008 werd borstkanker bij haar ontdekt. De Married With Children-ster heeft de ziekte weliswaar overwonnen, maar ze beseft dat het lastig kan worden om opnieuw zwanger te raken.

‘’Haar prioriteit ligt op dit moment bij het krijgen van een een tweede kindje’’, vertelt een insider. ”Het acteren laat ze nou even voor wat het is en ze neemt momenteel geen nieuwe filmrollen meer aan.” Ook is de actrice gestopt met haar comedyserie ‘Up All Night’ die werd uitgezonden op de Amerikaanse televisiezender NBC.

Vorige week zaterdag is de actrice in het huwelijksbootje gestapt met muzikant Martyn LeNoble. Christina en Martyn hebben samen al een dochtertje van twee, Sadie.

Bron: Showbizspy Beeld: Getty