Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Krijgen Kate en William een meisje?

Kate Middleton heeft zich misschien versproken. Tijdens het begroeten van een enorme schare fans in het plaatsje Grimsby...

Krijgen Kate en William een meisje?

Kate Middleton heeft zich misschien versproken. Tijdens het begroeten van een enorme schare fans in het plaatsje Grimsby, zou de hertogin bijna het geslacht van haar ongeboren kindje hebben verklapt.

Een vrouw die in de menigte stond te wachten, vertelt aan Daily Mail: “De dame naast me gaf Kate een teddybeer en ik hoorde haar vervolgens zeggen: ‘Dankjewel, ik neem ‘m graag aan voor mijn d…’ Toen stopte ze snel met praten.”

“Ik boog naar haar toe en zei: ‘Je wilde dochter zeggen, toch?’ Waarna ze antwoordde: ‘Nee, we weten het niet!’ Ik zei: ‘Oh, ik denk dat je het wel weet.’ Waarop Kate reageerde: ‘We vertellen het niet!’”

De vrouw hoopt dat Kate en haar man prins William nu daadwerkelijk een meisje krijgen. “Anders sta ik behoorlijk voor schut.”

Kate is inmiddels zo’n vijf maanden zwanger. Haar woordvoerders hebben niet op het gerucht gereageerd, maar koninklijke bronnen beweren dat Kate en William het geslacht van hun baby niet weten. (MB)

Beeld: Getty Images