Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fancy kapsel à la Kate Middleton? Zo doe je dat

Kate deelt haar twee grootste geheimen over haar stralende coupe.

Kate Middleton

Herinner je je nog die ene keer toen Kate Middleton een bad hair day had? Nee, wij ook niet. De lokken van de hertogin lijken er altijd stunning uit te zien. En daar heeft Kate zo haar trucjes voor.

Handige tips

Als we de hertogin mogen geloven, heeft ze haar glanzende lokken te danken aan de goede shampoo en conditioner van het merk Kérastase. Zelf zou ze de lijn van Bain Satin gebruiken, deze shampoo en conditioner maken het haar zachter en laten het stralen. Je shopt de fles via deze link bij Douglas.

Bij chique gelegenheden steekt Kate haar prachtige lokken altijd netjes op. Het is verbazingwekkend hoe haar opgestoken haar de hele dag op zijn plek blijft zitten, maar volgens Kate heeft ze dit te danken aan een simpele accessoire, namelijk: een haarnetje. Tja, luxer wordt het niet in Huize Cambridge. Een heel dunne variant die precies dezelfde kleur heeft als haar eigen haarkleur, zodat 'ie bijna niet opvalt is de tip die wordt gegeven. Wij zeggen: aanschaffen maar!

Coupe à la Meghan

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat ook het haar van Kate's schoonzus Meghan Markle ook altijd perfect over haar schouders heen valt. Dit is mede dankzij haar gezonde levensstijl – ze doet aan yoga, drinkt sapjes als ontbijt en eet allerlei superfoods – maar ook door een tal aan goede haarproducten te gebruiken. Gelukkig deelde Meghan ooit al hoe ze aan haar prachtige haardos komt, en liet ze weten welk haarproduct standaard in haar toilettas zit.

"Wanneer mijn haar een beetje verzwaard is laat Suanne, mijn haarstylist op de Suits-set, mij vooroverbuigen en spuit ze een beetje Oribe Dry Texurizing Spray in mijn haar. Daarna krijgt mijn haar een beetje een stuiterig effect", vertelde Meghan destijds. Aha!

Misschien ook voor jou:
'Kate Middleton wil reageren op interview Meghan'
Beauty
  • Express, Beau Monde
  • BrunoPress, Instagram