doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: zo zag Meghan Markle er als elfjarig meisje uit

'Kate Middleton wil reageren op interview Meghan'

'Het is te ver gegaan', aldus een insider.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kate Middleton

Volgens een palace insider staat hertogin Kate Middleton te popelen om haar kant van het verhaal te vertellen na het veelbesproken interview van Meghan Markle en prins Harry met niemand minder dan Oprah Winfrey.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Kate en Meghan

Als er een ding is dat Kate van haar schoongrootmoeder Queen Elizabeth heeft geleerd, dan is het wel om haar mond te houden over geruchten van de pers. Maar volgens een goede bekende van de Cambridge'jes wil Kate dit koninklijke protocol dolgraag breken na het Oprah-interview van Harry en Meghan.

In het interview onthulde Meghan dat zij Kate niet aan het huilen had gemaakt in de aanloop naar haar royal wedding, zoals de tabloids destijds uit de doeken deden, maar dat het tegenovergestelde was gebeurd: Kate had háár juist aan het huilen gemaakt. "En dat zeg ik niet om kleinerend te doen, want het was een zware week voor de bruiloft, en (Kate, red.) was ergens boos over, maar ze bood haar excuses aan en bracht me bloemen en een briefje om sorry te zeggen", vertelde Meghan openhartig aan Oprah.

Hoewel Meghan meerdere keren benadrukt dat er geen strijd gaande is tussen haar en Kate, schijnt de hertogin van Cambridge hier maar al te graag zelf haar zegje over te willen doen.

Persoonlijk

Een insider vertelt aan The Express dat Kate zich in het gesprek wil mengen. "Ze wil er niet een nog grotere woordenwisseling van maken dan het al is, maar voor Kate is dit persoonlijk."

"In de eerste tien minuten van Meghans interview werd ze er al bij betrokken, maar ze heeft niet de kans gehad om terug te vechten. Normaal gesproken volgt ze de aanpak van de Queen – never complain, never explain – maar nu is het te ver gegaan", weet de insider te vertellen.

Of de hertogin inderdaad haar kant van het verhaal naar buiten gaat brengen, is nog maar de vraag. Uit de reacties van William en The Queen op het interview werd duidelijk dat de familie alle onderliggende spanningen het liefst achter closed doors wil gaan bespreken. Een primetime interview met Kate zit er dan ook waarschijnlijk niet in, maar een statementje op Twitter? Who knows...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');