Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

'Rafael van der Vaart heeft relatie met Sabia Bouhlarouz'

Voetballer Rafael van der Vaart heeft een relatie met Sabia Boulahrouz, een goede vriendin van zijn ex-vrouw Sylvie. Da...

'Rafael van der Vaart heeft relatie met Sabia Bouhlarouz'

Voetballer Rafael van der Vaart heeft een relatie met Sabia Boulahrouz, een goede vriendin van zijn ex-vrouw Sylvie. Dat meldt de Duitse krant Bild op de site.

"We kennen elkaar al jaren en waren altijd goede vrienden. De afgelopen weken hebben zich bij ons verrassend grote gevoelens ontwikkeld'', aldus de 30-jarige Rafael tegen het blad.

Het huwelijk van Rafael met Sylvie Meis strandde begin dit jaar nadat de international zijn echtgenote tijdens een feestje met Oud & Nieuw een klap zou hebben gegeven. Op dat feestje was ook de toenmalige vrouw van collega-voetballer Khalid Boulahrouz aanwezig. Beide stellen maakten in januari hun scheiding bekend.

Volgens Bild is Sabia de beste vriendin van Sylvie, die al op de hoogte zou zijn van het nieuwe liefdesgeluk van haar ex. "Ik denk niet dat Sylvie boos is. We zijn pas na hun breuk bij elkaar gekomen'', zegt Sabia Boulahrouz.

Bron: BuzzE - Beeld: ANP