Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Justin Bieber en Reinout Oerlemans maken dansprogramma

Justin Bieber en Reinout Oerlemans gaan samen een dansprogramma maken. Dat vertelde de Eyeworks-producent maandag op ee...

Justin Bieber en Reinout Oerlemans maken dansprogramma

Justin Bieber en Reinout Oerlemans gaan samen een dansprogramma maken. Dat vertelde de Eyeworks-producent maandag op een televisiebeurs in het Franse Cannes, aldus het AD.

Dance or no Dance, zoals de talentenjacht gaat heten, is volgens Reinout 'ontsproten aan de geest van Justin Bieber'. Het jonge talent was al langer op zoek naar een producent om zijn zelfbedachte dansshow mee te ontwikkelen. Justin hoopt het format daarna internationaal te kunnen uitrollen.

Het idee is dat danskoppels, van beginners tot experts, in een specifiek genre strijden tegen andere koppels om een geldbedrag. De twist is dat duo's zelf hun tegenstanders uitkiezen op basis van eerdere optredens.

"Fantastisch dat we een programma gaan maken met momenteel misschien wel de meest populaire entertainer van de wereld'', aldus Reinout. "Ik heb Justin Bieber zelf nog niet ontmoet, maar ik heb alles kortgesloten met zijn managementteam. Dit wordt geweldige televisie." De Nederlandse producent geeft vandaag op de beurs in Cannes de eerste presentaties aan geïnteresseerde landen.

Bron: BuzzE - Beeld: ANP/Getty