Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes: nieuwe documentaire over Justin Bieber vanaf déze datum te zien

Hier worden we héél blij van.

Justin Bieber

Fans van Justin Bieber mogen hun hart ophalen. De zanger is het afgelopen jaar door een filmploeg gevolgd voor een gloednieuwe documentaire die al héél snel te bekijken is.

Justin Bieber: Our World

Justin is het afgelopen jaar gevolgd door een cameraploeg om de voorbereidingen van zijn eerste virtuele show ooit, die vorig jaar plaatsvond, vast te leggen. De zanger had al zo'n drie jaar lang niet opgetreden en kreeg door corona opnieuw niet de kans om on stage voor een groot publiek te zingen.

Kijkers kunnen in de documentaire Justin Bieber: Our World zien hoe Justin zich voorbereidde op zijn digitale show én mogen daarnaast genieten van de door Justin zelf gefilmde beelden uit zijn privéleven. Fingers crossed voor wat zoete beelden van Justin en Hailey Bieber.

Streamingdienst

De documentaire over Justin is gemaakt door Amazon Prime en wordt dan ook op deze streamingdienst gepubliceerd. In een persbericht van de streamingdienst omschrijft Justin de documentaire als: "Samenkomen met mijn team, het overwinnen van obstakels en – omringd door vrienden en familie – een speciale show afleveren; je kan het allemaal zien in de documentaire."

Volgens Justin himself geeft deze documentaire een intense en spannende tijd uit zijn leven weer. Enne, daar worden wij stiekem heel nieuwsgierig van. De documentaire Justin Bieber: Our World is vanaf 9 oktober op Amazon Prime te zien.

Misschien ook voor jou:
Hilarisch: Justin Bieber 'poseert' in vrouwenondergoed
Showbizz
  • Shownieuws
  • Videoland, Instagram