Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zoe Saldana ziet zichzelf als biseksueel

Zoe Saldana is voor het blad Allure uit de kleren gegaan. Ook tijdens het interview met het tijdschrift is ze niet verl...

Zoe Saldana ziet zichzelf als biseksueel

Zoe Saldana is voor het blad Allure uit de kleren gegaan. Ook tijdens het interview met het tijdschrift is ze niet verlegen.

De actrice is nooit terughoudend geweest over haar carrière en liefdesleven. "Als ik iets goeds in handen heb, of het nou een persoon is of een paar schoenen, dan ga ik niet iets anders proberen. Dat vind ik erg onzeker en het is onvolwassen", legt ze uit.

Zoe is na 12 jaar samen te zijn geweest met ondernemer Keith Britton en een kortstondige relatie met Bradley Cooper weer single. "Been there, done that", zegt ze over het daten met acteurs.

De actrice beschrijft zichzelf als biseksueel. Ze laat weten dat ze later misschien wel samen met een vrouw haar kinderen opvoedt: "Zo open ben ik zelf grootgebracht." Op de vraag of ze ooit een relatie heeft gehad met een vrouw, zegt ze: "Beloof me één ding. Als je besluit deze vraag te verwerken in het artikel, zet dan maar drie puntjes neer als mijn reactie."

Bron: BuzzE - Beeld: ANP/Getty