Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Hollywood breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

1. Noah Cyrus verft haar paars

Miley Cyrus' kleine zusje blies onlangs 15 kaarsjes uit. Ze lijkt elke dag meer op haar grote zus. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua gedrag. Ze vierde haar verjaardag dan ook met een nieuw, opvallend kapsel. Onlangs verfde ze haar lokken nog van bruin naar platinablond, nu kiest ze voor een paarse coupe.

 

 

2. Zoe Saldana reageert op D&G boycot

Na Elton John en Madonna, geeft ook Zoe Saldana haar mening over het boycotten van Dolce & Gabbana. "Het zou nogal vreemd zijn als het mijn gevoel voor mode zou beïnvloeden", vertelt ze aan E! News.  Ik zal zeker niet stoppen met D&G dragen." Toch is ze het niet met hun uitspraken eens. "Mensen mogen hun eigen mening hebben, maar ik zou er niet voor hebben gekozen om zo'n persoonlijk onderwerp zo publiekelijk te uiten."

3. Jessica Simpson onthult slechte eigenschap

Jessica Simpson is wellicht niet zo hygiënisch als we dachten. Zo onthulde ze: "Ik poets mijn tanden niet elke dag, omdat ik er niet van houd als mijn tanden glad zijn." In plaats daarvan veegt ze haar tanden zo nu en dan schoon met een shirt, in plaatst van ze te poetsen. "Ik weet dat het vies is, maar ik heb altijd een frisse adem. Het is heel vreemd maar mijn adem wordt nooit stinkerig", vertelt ze. Ieuw..?

Lees ook: Rob Kardashian scheldt zus Kim uit op Instagram