Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Olcay Gulsen heeft geen bindingsangst meer

Olcay Gulsen is verliefd en iedereen mag het weten. Maar op wie, dat moet wel nog even geheim blijven. "Hij heeft absolu...

Olcay Gulsen heeft geen bindingsangst meer

Olcay Gulsen is verliefd en iedereen mag het weten. Maar op wie, dat moet wel nog even geheim blijven. "Hij heeft absoluut geen behoefte aan de spotlights", vertelt ze deze week in Grazia.

De zakenman met wie de eigenaresse van modemerk SuperTrash nu een tijdje samen is, zou zomaar eens de man van haar dromen kunnen zijn. “Het is gewoon honderd procent pure chemie. Als ik naar hem kijk, sta ik in vuur en vlam. Het is een onwijs leuke, aantrekkelijke man met gevoel voor humor en een goudeerlijk hart. Dat maakt hem zo mooi.”

“Het gebeurt niet vaak dat je zo iemand tegenkomt, mensen hebben vaak bijbedoelingen, maar hij is heel puur. In het verleden is mijn vertrouwen vaak beschaamd in relaties, maar hij heeft in één keer al mijn angsten en vraagtekens weggevaagd.”

Bindingsangst

Eigenlijk heeft Olcay vaak last van bindingsangst. Dat steekt gek genoeg niet zo vaak de kop meer op. “Soms heb ik er nog wel last van, dan raak ik in paniek en denk ik: Moet ik er wel aan beginnen? Is het wel goed? Kan ik me niet beter op mijn carrière storten? Maar dat duurt gelukkig maar even, want ik besef maar al te goed dat ik niet zo moet zeuren en moet genieten van wat we samen hebben”, aldus de brunette.

Spannendste tijd ooit

Begin dit jaar voorspelde de brunette dat 2013 voor haar misschien wel de spannendste tijd ooit zou worden. In Grazia zei ze: “Het zou zomaar kunnen dat ik onverhoopt trouw en zwanger raak, maar het kan ook het jaar zijn waarin ik nog tien winkels ga openen.”

Ze staat nog steeds achter die uitspraken: “Ik denk wel dat het een juiste omschrijving was. Zowel zakelijk als privé zit ik in een versnelling. Anything can happen, ik sluit niks uit.”

Lees het hele interview met Olcay Gulsen deze week in Grazia!

Beeld: ANP