Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cameron Diaz gespot met nieuwe liefde

Cameron Diaz zou weer een man aan haar zijde hebben, en wel eentje met aardig wat centen op zak. Volgens de New York Pos...

Cameron Diaz gespot met nieuwe liefde

Cameron Diaz zou weer een man aan haar zijde hebben, en wel eentje met aardig wat centen op zak. Volgens de New York Post is de gelukkige de zakenman Elon Musk. De twee zouden elkaar ontmoet hebben toen de actrice een sportwagen kocht bij Tesla Motors, het bedrijf van Elon.

Volgens insiders vliegt de zakenman vaker dan normaal naar Los Angeles en brengt dan bezoekjes aan Cameron. De 40-jarige Cameron is momenteel bezig met filmopnamen voor de romantische comedy The Other Woman. Ze zou flink onder de indruk zijn van de Zuid-Afrikaanse zakenman. Elon was een aantal jaren geleden de grote man achter de betaaldienst PayPal. Tegenwoordig verkoopt hij energiezuinige sportwagens.

Iron ManDe 41-jarige Elon is, net als Cameron, vrijgezel. Hij heeft twee huwelijken achter de rug. Vorig jaar liep zijn huwelijk met de Britse actrice Talulah Riley op de klippen. Volgens insiders zou de zakenman model hebben gestaan voor de slimme multimiljonair Tony Shark uit de film Iron Man.

En dit is hem: Elon Musk, de nieuwe lover van Cameron!

Bron: BuzzE / Beeld: Getty