Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Madonna opent fitnessclub in Berlijn

Popdiva Madonna gaat een fitnessclub openen in de Duitse hoofdstad Berlijn. De club gaat Hard Candy heten, weet Bild. Ha...

Madonna opent fitnessclub in Berlijn

Popdiva Madonna gaat een fitnessclub openen in de Duitse hoofdstad Berlijn. De club gaat Hard Candy heten, weet Bild. Half september gaan de deuren open, en de de zetbazin die de fitnessclub voor Madonna gaat runnen, hoopt dat de zangeres bij de opening aanwezig is.

De inmiddels 54-jarige Madonna heeft al een handvol fitnessclubs. Die bevinden zich in Mexico-Stad, Santiago de Chili, het Australische Sydney en de Russische steden Moskou en Sint Petersburg. Berlijn krijgt er nu ook eentje omdat Madonna graag in de Duitse hoofdstad is. “Ze houdt van de dynamiek en de creativiteit in de stad”, zegt zetbazin Linn Rödenbeck.

De fitnessclub komt in de wijk Zehlendorf. Ooit was daar het Amerikaanse leger gestationeerd, zegt Rödenbeck. Volgens haar zal het de klanten van de club aan niets ontbreken. Naast dansstudio’s en krachthonken beschikt Hard Candy over zwembaden, spa’s en natuurlijk een lounge met bar om bij te komen van alle inspanningen.

Bron: BuzzE