Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

WIN: 1x een giftcard van Billion Avenue t.w.v. €150

Doe mee en win!

Billion Avenue

Sieraden die je instant een blij gevoel geven én die je naar eigen smaak met elkaar kunt combineren? We love it. Onderneemster Julie Deaulmerie koesterde al jaren een passie voor juwelen en sieraden en besloot haar eigen webshop op te richten. Ze lanceerde het sieradenmerk Billion Avenue. En geloof ons: je wil alle items hebben.

Antwerpse vibe

Antwerpen staat bekend om haar designtalent en gevoel voor stijl. Het is dan ook niet gek dat Julie, die in Antwerpen woont, deze fashionable sieradencollectie op de markt bracht. Met de opvallende neongele kleur en de happy smiley is het merk duidelijk te onderscheiden van alle andere sieradenmerken.

De collecties van Billion Avenue bestaan uit een gigantisch aantal verschillende sieraden met een high-end look en dat voor high-street prijzen. Van oorbellen met smileys en ringen met een prachtige parel tot aan earcuffs en charms om je basic sieraden een twist te geven. Alle sieraden worden apart verkocht, dus je kunt helemaal zelf bepalen hoe je de items combineert.

Unieke experience

Niet alleen de webshop van Billion Avenue staat tjokvol heerlijke items. Ook bedacht het sieradenmerk een nieuwe manier van shoppen. Zo is er de allereerste vending machine voor juwelen in Kortrijk (Brussel) en sinds kort ook een Self Service Store in Antwerpen.

In deze Self Service Store shop je geheel coronaproof middels een contactloze shopping experience. Je kiest zelf je items uit via de in-store kiosk en na een cashless betaling verschijnt je pakketje binnen enkele minuten. Hoewel we voor deze shop beleving nog even geduld moeten hebben – want ja, corona – heeft Billion Avenue ook goed nieuws. Er zijn namelijk plannen om zeer binnenkort een Self Service Store in Nederland te openen.

Winnen maar

Enne, bij dat goede nieuws blijft het niet. Grazia mag namelijk 1x een giftcard van Billion Avenue t.w.v. €150 weggeven! Wil je kans maken? Volg de stappen in onderstaande Instagram-post en wie weet en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 28 maart. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.

Mail en win
  • Billion Avenue