Christina Aguilera blikt terug op het iconische optreden met Britney Spears en Madonna

In 2003 tijdens de MTV VMA's zoende Madonna beide zangeressen op het podium.

Het optreden van Christina Aguilera, Britney Spears en Madonna in 2003 tijdens de MTV VMA's was werkelijk iconic. Madonna zoende beide zangeressen op het podium en het publiek werd helemaal gek. Christina blikt nu ruim 17 jaar later terug op dit moment.

Christina

De zangeres ging tijdens haar At Home With-podcast voor Apple Music in gesprek met Zane Lowe.

En over de iconic kiss vertelde ze het volgende: “De 'schrik' wordt steeds groter ofzo, maar op dat moment dacht ik er eerlijk gezegd niet zoveel van. Oké ja, het zijn twee zoenende vrouwen. Toen was het niet schokkend. Nu wel. Maar dat zijn zoveel dingen”, vertelt ze hierover.

Podcast

In de podcast spreekt Christina zich ook uit over de invloed die Madonna heeft gehad in de muziek en op haarzelf. “Madonna, allereerst, de koningin van het opnieuw uitvinden van zichzelf, was een enorme inspiratiebron. Toen ik klein was, mocht ik niet naar haar luisteren of haar video's bekijken. Het was echt een vette nee, maar toen ik groter werd, ontdekte ik haar catalogus en haar video's en het feit dat ze een verhaal te vertellen had”, vertelt ze over de Queen of Pop.

“Echt, de manier waarop haar image veranderde door de albums heen. Ik bedoel… dat was een grote inspiratie voor mij om dingen te veranderen, om te willen blijven pushen, om te groeien en om mezelf opnieuw uit te vinden en om meer dingen over mezelf als artiest te leren”, aldus Christina.

De zoen

Bron: JustJared | Beeld: BSR | Video: YouTube

Laatste nieuws