Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Magnum pop-up store in Amsterdam

Kun je jezelf niet bedwingen om de ijskast leeg te plunderen als er Magnum ijsjes in liggen? Loop dan voortaan maar met...

Magnum pop-up store in Amsterdam

Kun je jezelf niet bedwingen om de ijskast leeg te plunderen als er Magnum ijsjes in liggen? Loop dan voortaan maar met een grote boog om het Rembrandtplein in Amsterdam heen. Nicolette van Dam opende daar woensdag 30 mei de Magnum Pleasure Store.

Een summer chique dresscode, rode loper, deuntjes van Valerio en gastvrouw Nicolette van Dam in een goudgekleurd zomers minijurkje. Alle perfecte ingrediënten waren aanwezig voor een succesvolle openingsavond van de Magnum pop-up store. Natuurlijk waren er ook ijsjes, hele speciale ijsjes. Het concept van de Magnum Pleasure store is om van te smullen. Je kiest een binnenkant van zacht vanille ijs of chocolade ijs. Deze vulling wordt in warme pure, witte of melkchocolade (you choose!) gedoopt. En daarna mag je ook nog eens uit drie toppings als aardbeiensuiker, biscuit, knetterchocolade, caramel fudge en rozenblaadjes kiezen om je ice cream mee te bestrooien. Als topping kies je tot slot nog een frizzle (vloeibare chocolade topping) en voilà: klaar is je ijsje!

Je kunt nog tot eind augustus in de Magnum Pleasure Store op het Rembrandtplein 2 terecht voor je op ‘smaak’ gemaakte Magnum.