Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Marlijn Weerdenburg slaat aanbod Playboy niet af

Marlijn Weerdenburg (30) is bekend van de hitserie Danni Lowinski. Daarnaast is ze ook nog zangeres van het duo Miss Mol...

Marlijn Weerdenburg slaat aanbod Playboy niet af

Marlijn Weerdenburg (30) is bekend van de hitserie Danni Lowinski. Daarnaast is ze ook nog zangeres van het duo Miss Molly & Me. Grazia sprak met haar over vrouwelijke vormen, haar band, Danni Lowinski en veel meer. Meest opvallende uitspraak is dat ze, als Playboy haar vraagt, misschien op een aanbod ingaat om naakt te poseren.

“Ja, dat zou ik misschien overwegen, stom hè? Ik heb een heel leuk team met vrouwen om me heen – met een fantastische fotografe – en met hen heb ik het er weleens over gehad. Als ik zo’n shoot in een bepaalde stijl zou mogen doen, bijvoorbeeld in jaren vijftig of zestig, lijkt me dat best lachen.”

Maatje 36Populair bij de mannen is Marlijn zeker door haar vrouwelijke vormen. “Sinds ik ben aangekomen, word ik overladen met aandacht. Ik krijg vaak dingen te horen als: ‘Wat heb jij mooie billen!” Marlijn zegt dan ook niet te willen zwichten voor maatje 36. “Ik denk niet dat ik de kracht heb om niet te eten. Ik hou er zo van en ik weet niet of het nog wel zo goed met mij gaat als ik dat moet opgeven. Maat 36 is voor mij heel hard werken, dat heb ik er niet voor over.”

Lees het hele interview dat Grazia met Marlijn Weerdenburg had deze week in Grazia!

Vandaag is tevens bekend geworden dat SBS een tweede reeks heeft besteld van Danni Lowinski, waarin Marlijn de hoofdrol speelt. De hitserie kreeg lovende kritieken van tv-recensenten. De reeks is gebaseerd op een Duitse serie, waarvan inmiddels ook een Vlaamse versie is gemaakt.

Beeld: ANP