Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oops: Britney Spears plaatst pikante foto inclusief Photoshop-fail

'Een cursus Photoshop zou niet verkeerd zijn', klinkt in de comments.

Britney Spears

Het is een feestelijke week voor Britney Spears. De zangeres stond jarenlang onder curatele bij haar vader, maar hier kwam afgelopen maandag verandering in. #FreeBritney neemt Britney wel héél letterlijk, aangezien de zangeres een volledige naakte foto op Instagram deelt. Al is dat niet het enige opvallende aan de foto.

Photoshop-fail

Behalve de dolblije reacties van Britney's fans – aangezien de popster ein-de-lijk haar eigen beslissingen in het leven mag nemen – is er ook behoorlijk wat kritiek op de post. Britney poseert zónder kleding op het strand en voor haar badkuip en lijkt van haar vakantie te genieten. "Playing in the Pacific never hurt anybody", deelt de popster.

Echter, de badkuip-foto doet veel fans verbazen. Op de achtergrond van de foto is namelijk te zien dat de hele badkuip van vorm is veranderd. Dit heeft obviously te maken met een Photoshop-foutje.

Reactie Britney

In de reacties laten fans weten dat Britney wel een cursus fotobewerking kan gebruiken. "Britney, je bent vrij en ik snap helemaal dat je je letterlijk bloot wilt geven maar een kleine cursus photoshop zou niet verkeerd zijn", stelt een volger. "Oef....dit is echt heel slecht gedaan. En waarom? Dit is toch helemaal niet nodig, je bent prachtig zoals je bent. Ga van je vrijheid genieten en maak je geen zorgen om je lichaam, wij houden van je", klinkt een andere reactie.

Dat Britney herself het Photoshop-foutje in haar foto zelf heeft gespot, blijkt wel uit de tekst die ze onder haar eigen foto deelt. " Pssss no photo edits… the tub curves", grapt ze bij de foto.

Misschien ook voor jou:
Zien: de trailer van de heftige Britney Spears-documentaire
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • Instagram, Brunopress