Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rihanna geeft modeshow op Twitter

Voor shoppen maakt Rihanna altijd tijd. Zo maakt ze tijdens haar Diamonds World Tour in Parijs even een stop bij modehui...

Rihanna geeft modeshow op Twitter

Voor shoppen maakt Rihanna altijd tijd. Zo maakt ze tijdens haar Diamonds World Tour in Parijs even een stop bij modehuis Balmain om een bezoekje te brengen aan ontwerper Olivier Rousteing. RiRi kan het daarna niet laten om een paar creaties te passen en foto's van zichzelf in de nieuwe outfits via Twitter te verspreiden.

Rihanna poseerde onder meer in een gedetailleerde zwarte broek met een zwart jasje erboven. Ze schreef 'Who's Bad???!' met een verwijzing naar Olivier Rousteing. Ook uploadde ze een foto waarop ze gekleed is in een gele outfit dat bestaat uit twee delen. "Het is alsof ik een Mona Lisa draag. Dit is kunst. Je wil het niet eens aanraken", zegt de zangeres erover.

Ze bewondert de ontwerper heel erg en deelt dit dan ook via Twitter. Rihanna plaatste een foto waarop ze samen te zien zijn terwijl ze hem een kus op de wang geeft. "Ik en mijn schatje!!", schrijft ze erbij.

 

Bron: BuzzE / Beeld: Getty / @Rihanna