Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Musthave: Balmain breidt haar Haute Elegance-collectie uit met nieuwe horloges

Hier hebben wij een oogje op!

Balmain

Balmain heeft een paar nieuwe parels in haar nieuwste Haute Elegance-horloges toegevoegd. De Haute Elegance-collectie wordt namelijk uitgebreid met tijdloze, charmante watches die bij elke stijl passen.

Klassiek horloge

Klassieke uitstraling? Check. Oog voor detail? Check! De nieuwste horloges van Balmain zijn niet alleen geïnspireerd op de haute couture, maar zijn ook echte blikvangers. Deze tijdloze, charmante horloges zijn het voorbeeld van verfijning, elegantie en aandacht voor detail. Precies zoals we van Balmain gewend zijn.

De nieuwste vrouwelijke horloges zijn dan ook alles wat we graag in een horloge zien. De kast van 29 mm trekt de aandacht door het slanke profiel en de iconische platte rand is wederom prachtig.

Deze verschillende stijlen horloges worden geleverd met matzwarte of zilveren wijzerplaten. Enne, dat is nog niet alles want een aantal modellen bevat een arabesk ontwerp op de wijzerplaat, een esthetisch detail dat iconisch is geworden voor Balmain. Love it!

Technisch top

De kast van het horloge bestaat uit roestvrijstaal 316L en is verkrijgbaar in geel PVD of een bi-colour (stalen en gele of rosé PVD) band. Daarnaast heeft het horloge saffierglas. Oftewel: het sterkste horlogeglas ter wereld. Dit betekent dat het glas zo hard is dat er geen krassen op ontstaan. Score.

De Balmain Swiss Watches zijn verkrijgbaar vanaf €509. Doe hieronder alvast wat inspiratie op. Wij zijn fan!

Aangeboden
  • Balmain