Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De modeweek van Fashion Hoax

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en s...

De modeweek van Fashion Hoax

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en schrijven. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden. En er is volgens haar geen betere manier dan dit via een blog te doen. Ze is wellicht een kleine blondine, maar ze is erg ambitieus als het aankomt op mode, bloggen en haar werk. Lian communiceert als Fashion Hoax niet alleen de laatste trends maar vertelt met haar outfits wie ze is en waartoe ze in staat zou zijn.

De modeweek van Fashion Hoax

De afgelopen week stond meer in het teken van mijn nieuwe baan dan in het teken van mode. Iedereen die wel eens is geswitched van baan weet dat het wennen is. Zelfs als je aan de slag gaat bij een ontzettend relaxed en gezellig bedrijf als waar ik nu werk, is zo'n eerste week toch zwaarder dan verwacht. Als ik thuis kwam ging ik lekker bang hangen met Sex and The City op de achtergrond, de MacBook op schoot en de telefoon in de hand (ik kan niet niks doen!). Dit resulteerde in veel gepin, ge-instagram en online geshopt. Ik hou er van!

Outfit: Fashaves jas, horloge & sieraden – Zara blouse & tas – Nike sneakers – New  Yorker leren broek. Bekijk de volledige outfit hier

Ik woon midden in het centrum van Groningen en vind het heerlijk to clear my head tijdens een rondje door mijn stad. Zelfs in hakken loop ik graag over de steentjes van de Grote Markt, waar wel eens een pump in is blijven staan terwijl ik verder liep. Daarom deed ik afgelopen weekend mijn rondje voor de zekerheid op mijn Nikes, lekker veilig ;-)

Outfit: Isabel Marant pour H&M trui – Zara hakken – New Yorker broek – Pieces sjaal – Fashaves accessoires. Bekijk de volledige outfit hier.

Over de stad gesproken, het wordt niet stadser dan dit: een stadsduif op de outfit foto. Dat krijg je blijkbaar als je outfit foto’s maakt op de Grote Markt in Groningen ;-) Een van mijn nieuwste online shopping aanwinsten is deze gave Colorswitch. Wil je ook een colorskin of case? De Colorswitch give-away staat nog een paar dagen open op mijn instagram!

Mijn nieuwe Chicwish chainboots.

Toen ik Chiara Ferragni voor het eerst met de Givenchy chainboots zag, was ik verkocht. Een paar chainboots moest en zou een plek krijgen op mijn schoenenplank. Na 1,5 maand wachten (de boots werden gegijzeld bij de douane) staan ze nu eindelijk in mijn kast, happy me!

Outfit: Chicwish fur trui – Zara broek, hakken & tas – Fashaves horloge. Bekijk de volledige outfit hier

Ook een nieuwe aanwinst, deze fluffy trui. Afgelopen winter ben ik helemaal los gegaan op truien met pluisjes, faux fur en haar. Deze Chicwish sweater past perfect in het rijtje. Deze trui is zo zacht, je weet niet of je 'm moet dragen of gewoon de hele nacht tegen je aan moet houden. Ik ga voor C, all the above!