Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De modeweek van Fashion Hoax

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en s...

De modeweek van Fashion Hoax

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en schrijven. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden. En er is volgens haar geen betere manier dan dit via een blog te doen. Ze is wellicht een kleine blondine, maar ze is erg ambitieus als het aankomt op mode, bloggen en haar werk. Lian communiceert als Fashion Hoax niet alleen de laatste trends maar vertelt met haar outfits wie ze is en waartoe ze in staat zou zijn.

De modeweek van Fashion Hoax

De afgelopen modeweek is er weer veel geshopt. Niet alleen kleding, maar ook interieur items. Sowieso was het zowel een mode- als lifestyle week!

Chillen op de zaterdag! Wil je op de hoogte blijven van mijn dagelijkse (en weekendse) bezigheden? Volg me op instagram: @fashionhoax.

Speaking of lifestyle, mijn favoriete momenten in het leven ervaar ik op de zaterdag. Lekker rustig wakker worden en ontbijten met Sex and The City op de achtergrond en een fashion magazine in de hand. Ik hou van de zaterdag!

Outfit: H&M jas – Zara broek, tas & hakken. Bekijk de outfit hier.

Om de zoveel tijd ben je fanatiek, super fanatiek op zoek naar een musthave item. Je besteedt uren, dagen, weken online en in de stad, zoekend naar dat ene item. Oke, dat is een beetje overdreven, maar het is vast herkenbaar. Voor mij was het de lange jas. Nu heb ik genoeg oversized (trench)coats, maar een stijlvolle lange jas mistte nog. Ik vond 'm bij H&M en ik ben verliefd.

H&M kaarsenhouders – Laif & Nuver plaid & plaat. Bekijk de volledige blogpost hier.

Soms heb je gewoon zin in iets nieuws. Vaak (lees: elke week) zijn dat nieuwe kleren, maar zo nu en dan heb je ook zin om je huisje leuker te maken, in plaats van je look.

Outfit: Zara jas & schoenen – Glassworks sweater – H&M jeans. Bekijk de volledige hier

Tartan was dé trend van het afgelopen seizoen en ik hield ervan. Stiekem nog steeds! Deze sweater geeft tartan net even een andere twist and I like it!

Digest Smoothie. Lees het recept op mijn blog.

Een drukke week gaat vaak gepaard met slecht eten en snelle happen. Om de nodige vitamines en vezels binnen te krijgen, drink ik graag smoothies. Volgens mij heeft de hele wereld de appel vervangen en is het tegenwoordig “A smoothie a day, keeps the doctor away”. Omdat er duizenden websites zijn met smoothierecepten, hou ik het liever bij een beperkt aantal echt lekkere en werkende recepten per maand. En deze deel ik tegenwoordig op mijn blog, elke keer met een ander thema. Enjoy!