Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De modeweek van Fashion Hoax

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en s...

De modeweek van Fashion Hoax

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en schrijven. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden. En er is volgens haar geen betere manier dan dit via een blog te doen. Ze is wellicht een kleine blondine, maar ze is erg ambitieus als het aankomt op mode, bloggen en haar werk. Lian communiceert als Fashion Hoax niet alleen de laatste trends maar vertelt met haar outfits wie ze is en waartoe ze in staat zou zijn.

De modeweek van Fashion Hoax

Deze modeweek stond met name in het teken van schoenen. Ik heb een grote post gemaakt over welke schoenen je dit seizoen moeten kopen, houden en vernietigen (of stiekem achter in je kast moet plaatsen). Erg leuk om te doen! Daarnaast heb ik zelf ook een nieuw paar schoenen en ze lopen heerlijk! Maar voordat ik alles verklap, hierbij mijn modeweek in een notendop:

Misschien loop ik een beetje achter feiten aan met deze Nikes, but I don't care. Misschien wel de beste aankoop ooit, want man oh man wat lopen ze lekker! Ik heb ze niet meer uit gedaan sinds ik ze heb ontvangen van Sarenza.nl en ik ben bang dat ik nooit wat anders wil. Heeft iemand interesse in 10 paar hoge hakken?

Als je mijn blog volgt weet je dat ik graag zwart draag, net als bijna elke vrouw in Nederland. Ik probeer wel iets van kleur toe te voegen of op z'n minst wit of grijs. Maar het kost me wel moeite om nog iets enigszins kleurrijks te maken van mijn outfit. Herkenbaar? De perfecte manier om wat kleur toe te voegen is als je het mij vraagt met een paar schoenen of (as you can see) met een kleurige oversized jas. Het kan ook met een gekleurde blazer, maar daar word ik persoonlijk niet heel warm van.

Touche Eclat van YSL, het geheim van een mooie huid.

Het kost wat tijd om de perfecte foundation te vinden. En als je 'm eenmaal denkt te hebben gevonden (zie mijn vorige post over foundations), vind je een nog betere. Serieus. 's Ochtends postte ik een blog over mijn favoriete foundations, 's avonds kreeg ik touche eclat van YSL mee naar huis, na mijn bezoek aan het YSL x Fashiolista event. Na deze een paar weken te testen kan ik met zekerheid zeggen dat dit de beste foundation is. De kleur is perfect voor mijn huid, hij dekt super goed en je ziet 'm toch nauwelijks zitten. A new touche eclat fangirl is born!

Outfit: H&M jas  – Nike sneakers – Zara top – Bijenkorf sjaal – Marc by Marc Jacobs horloge. Bekijk de volledige outfit hier.

The best thing you can wear is a smile. Oh zo waar! Dat neemt niet weg dat ik toch even wil focussen op mijn nieuwe sneakers en trenchcoat, want wat zijn ze geweldig. De Nike sneakers zijn de meest fijne schoenen waar ik ooit op heb gelopen. De trenchcoat is een juweeltje, omdat ik 'm super mooi vind en hij is lekker luchtig. Perfect voor de zomer!

Een nieuw seizoen, nieuwe schoenen. Welke schoenen moet je hebben en welke moet je ver achterin je kast stoppen? Lees het hier op mijn blog!