30 Day Abs Challenge: The end

Aan onze 30 Day Abs Challenge is dan toch eindelijk een einde gekomen. 30 dagen lang werkte de Grazia.nl redactie een tr...
30 Day Abs Challenge: The end

Aan onze 30 Day Abs Challenge is dan toch eindelijk een einde gekomen. 30 dagen lang werkte de Grazia.nl redactie een trainingsschema af voor de buikspieren, in een poging dat felbegeerde wasboordje te kweken.

Toch geen six packWe begonnen vol goede moed en kletsten in week één nog honderduit tijdens het planken. Maar in de tweede week was het lachen ons toch een beetje vergaan. Eerlijkheid gebied ons te zeggen dat we ons in de derde week massaal lieten verleiden door de zwoele zomeravonden met wij. Deze challenge niet volbrengen was echter geen optie. We pakten dus met z'n z'n allen de draad weer op. Hoewel we hier en daar wat gesmokkeld hebben, zijn we toch trots op onszelf dat we doorgezet hebben tot de eindstreep. Dat voelt zo goed zelfs, dat er al gefluisterd wordt over een nieuwe challenge.

Smaakt naar meerDe felbegeerde six pack is niet helemaal geworden, maar we zijn toch erg blij met onze strakkere buikjes. En jawel hoor, hier en daar zien we al wat spieren tevoorschijn komen. Zie hier het definitieve resultaat. Hoe is de Abs Challenge bij jullie gegaan?

En dan natuurlijk ook de before foto:

 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f75cc78ebbac', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });