Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ashley Tisdale getrouwd

Ashley Tisdale en Christopher French zijn getrouwd! Het stel gaf elkaar maandag het jawoord in het bijzijn van vrienden...

Ashley Tisdale getrouwd

Ashley Tisdale en Christopher French zijn getrouwd! Het stel gaf elkaar maandag het jawoord in het bijzijn van vrienden en familie. Gister deelde de 29-jarige High School Musical-ster een paar prachtige foto’s van haar speciale dag met ons op Instagram. Ze beschrijft de dag als “de beste dag van mijn leven.”

Een insider vertelt E! online dat er ongeveer 100 gasten aanwezig waren bij de ceremonie. Nadat het koppel officieel tot man en vrouw was verklaard, gooiden de gasten witte bloemblaadjes over hen heen. Voor de receptie werd het bruidsgezelschap naar een andere locatie gebracht.

Bruidsmeisje Vanessa

Ashley zag er prachtig uit op de dag van haar bruiloft. De witte, uitlopende jurk met kapmouwtjes was vrij simpel, maar de bruid wist haar look compleet te maken met een bloemenkrans tussen haar beachwaves en een zachte make-up look. Vanessa Hudgens was één van de zes bruidsmeisjes, welke allemaal verschillende jurken droegen in grijze, blauwe en nude-tinten.

Ashley en Christopher zijn sinds 2012 samen. Christopher vroeg haar vorig jaar augustus ten huwelijk.

Benieuwd naar de foto's? Bekijk ze hieronder:

Beeld: Instagram