Paris Hilton reageert op zwangerschapsgeruchten

'Ik ben inderdaad zwanger van een drieling', laat Paris weten.

'Paris Hilton is zwanger', kopten verschillende media gisteravond enthousiast. Paris herself weet niet waar ze dat nieuws vandaan hebben gehaald, maar het komt niet van haar. In haar podcast This is Paris reageert ze uitgebreid op de zwangerschapsgeruchten.

Drieling

“Ik werd vanochtend wakker en zag ongeveer drieduizend sms'jes. Mijn iPhones stonden er vol mee, alle vijf”, vertelt Paris Hilton in haar podcast. “Iedereen feliciteerde me en zei dat ze zo blij voor mij waren. Ik heb het zo druk gehad vandaag, dus ik heb nog niet kunnen antwoorden. Maar bedankt iedereen, ik ben inderdaad zwanger van een drieling. Ik kan niet wachten om moeder te worden”, grapt de socialite.

Al heel snel zet ze de geruchten recht: “Ik ben niet zwanger. Nog niet.” Paris laat weten dat ze graag eerst wil trouwen met haar fiancé Carter Reum en daarna pas kinderen wil krijgen. “Mijn jurk wordt nu gemaakt, dus ik wil ervoor zorgen dat die gorgeous staat en perfect past”, vertelt ze.

Geruchtenmolen

Waar de zwangerschapsgeruchten vandaan komen? Daar heeft Paris wel een ideetje over. “Ik neem aan dat het komt door mijn Paris Hilton push-up bra van mijn nieuwe lingerielijn”, onthult ze. “Ik droeg die tijdens een diner met mijn verloofde Carter en ik denk dat daar wat foto's zijn gemaakt. En nu hebben ze (de roddelbladen, red.) een heel betrouwbare bron dat Paris Hilton zwanger is”, zegt Paris sarcastisch.

Gelukkig is Paris er inmiddels wel aan gewend dat er van alles over haar rondgaat. “Ik draai al zolang mee in deze wereld, niets verbaast me nog.”

Bron: Spotify (This is Paris) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws