Wedding bells: Paris Hilton getrouwd met Carter Reum en zó zag ze eruit

Met een verlovingsring van $3 miljoen kon een over-the-top bruiloft niet uitblijven.

Als we aan Paris Hilton denken, denken we al snel aan een van haar bekendste uitspraken: “Some girls are just born with glitter in their veins.” Een bruiloft die op en top glamour is, kon bij Paris dan ook niet uitblijven. Gisteren stapte Paris in het huwelijksbootje met Carter Reum, en inderdaad, haar bruiloft stond in het teken van glamour. En zoals het een echte socialite betaamt, deelde Paris via social media en haar website details over haar fairytale wedding.

Het aanzoek

In februari dit jaar trok Paris met liefje Carter naar een tropisch privé-eiland – zogenaamd om hun verjaardagen gezamenlijk te vieren. Maar wanneer ze bij zonsondergang op het strand verschijnt, gaat Carter op één knie, en tovert hij een ring tevoorschijn.

En ja, die ring. Als je bekend bent met de Hiltons, dan weet je dat dat niet een simpele gouden band is geweest. Welnee! Op haar site schrijft Paris dat Carter deze ring custom heeft laten maken door Jean Dousset. Dit is een verre kleinzoon van de iconische Louis-Francois Cartier – yes, die van al die onbetaalbare (maar o zo mooie) sieraden. Ze deelde op YouTube al een video over het design van de prachtige ring. Diamant-expert Mike Fried vertelde al aan Hello! Magazine dat hij de waarde van de ring schat op zo'n $3 miljoen.

Het huwelijk

Met zo'n ring kon een ultra-glamourous bruiloft dan ook niet uitblijven. Op Instagram deelt ze alvast een kleine preview van de feestelijkheden op de mooie datum 11-11-2021. Zo showt de socialite een klein stukje van haar prachtige Oscar de la Renta-jurk die, als je haar nog kent van haar dagen als feestbeest, bijzonder ingetogen is.

De ceremonie vond bovendien plaats bij een prachtige villa die ongeveer $61.5 miljoen waard is – geen punt voor de Hiltons natuurlijk. Deze mansion is namelijk eigendom van de familie via wijlen grootvader Barron Hilton.

Reality

Verder blijft het allemaal relatief stil op social media wat betreft de bruiloft. Dat heeft overigens een goede reden: de Hiltons zouden de Hiltons niet zijn als er geen reality-serie uit deze romance te halen viel. En zo geschiedde!

Op het streaming-platform Peacock is nu de serie Paris in Love te zien. Hierin komt de hele aanloop naar het huwelijk aan bod. De ringen, de jurk, de ceremonie, en natuurlijk de liefde tussen la Hilton en liefje Reum. Zelfs het aanzoek komt voorbij. Wij weten in elk geval waar we dit weekend bij gaan wegdromen.

Bron: Beau Monde, Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress, YouTube

Laatste nieuws